Skip to content

Επίσκεψη Μιχάλη Κατρίνη μαζί με τους γονείς των μαθητών του Καράτουλα στην ΚΤΥΠ.

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ κ. Αθανάσιο Γιάνναρη για το θέμα του σχολικού κτηρίου Γυμνασίου – Λυκείου Καράτουλα  είχε ο Μιχάλης Κατρίνης μαζί με τους εκπροσώπους του συλλόγου γονέων Θ. Μαγούλη, Γ. Μαρκόπουλο και Β. Γιαννόπουλο.

Ο βουλευτής, που έχει επιδείξει εξ αρχής ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατασκευή του κτηριακού συγκροτήματος και έχει αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες τα τελευταία χρόνια, ζήτησε αυτή τη συνάντηση προκειμένου να ακουστεί και η φωνή των γονέων για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Κατά τη συνάντηση οι γονείς είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν την αγωνία τους για τη μη ολοκλήρωση του έργου ως τώρα, ενώ αναφέρθηκαν στις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν σήμερα τα παιδιά τους, κατά τη φοίτησή τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος τους διαβεβαίωσε ότι έχει έρθει σε συνεννόηση με τον εργολάβο, έτσι ώστε με τη νέα σχολική χρονιά το κτήριο να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Μετά από τη συνάντηση ο Μιχάλης Κατρίνης έκανε την εξής δήλωση:

«Μαζί με τους γονείς των μαθητών των σχολείων του Καράτουλα επισκεφθήκαμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ προκειμένου να εκφράσουμε την αγωνία μας για τη μη ολοκλήρωση του σχολείου. Οι μαθητές στο Καράτουλα αξίζουν ένα καλύτερο σχολείο από αυτό στο οποίο φοιτούν και η πολιτεία τους το οφείλει. Δυστυχώς η προηγούμενη διοίκηση της ΚΤΥΠ δεν τήρησε το λόγο της και το έργο δεν έχει παραδοθεί ακόμα. Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος έδειξε ενδιαφέρον και αποφασιστικότητα για την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωσή του. Τον ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση, τη διάθεση και την πρόθεσή του να παραδοθεί επιτέλους το καινούργιο κτήριο στην τοπική κοινωνία. Συμφωνήσαμε σε μια τακτική επικοινωνία, ώστε να παρακολουθούμε την εξέλιξη του έργου»

Back To Top