Skip to content

Η χώρα δεν μπορεί να περιμένει τίποτα από τον κ.Μητσοτάκη και τον κ.Τσίπρα.

Η χθεσινή παρουσία του κ.Μητσοτάκη στη ΔΕΘ χαρακτηρίστηκε απόπαροχολογία και πλειοδοσία υποσχέσεων.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θύμισε τα ‘’Ζάππεια’’ του κ.Σαμαρά, φροντίζοντας να μην κάνει καμία αναφορά στην ουσιαστική ανοικοδόμηση και ενίσχυση ενός κράτους πρόνοιας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Προφανώς, στη λογική του κ.Μητσοτάκη δεν υπάρχουν αυτές οι έννοιες.

Δεν αποτελεί για τον ίδιο προτεραιότητα η στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας και η ένταξή τους στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι.

Δεν αποτελεί για τον ίδιο επιλογή η κοινωνική αλληλεγγύη αλλά η επικράτηση των νόμων της αγοράς, χωρίς όρια.

Μία εβδομάδα μετά τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον ακολούθησε στον ίδιο δρόμο.

Οι κύριοι Μητσοτάκης και Τσίπρας ανταγωνίστηκαν για το ποιος θα τάξει τα περισσότερα, ικανοποιώντας προεκλογικές σκοπιμότητες.

Αποτελούν και οι δύο τις όψεις του ίδιου νομίσματος, εκφράζουν πρακτικές του χθες, τη στιγμή που συντελούνται τεράστιες αλλαγές γύρω μας.

Οι Έλληνες πολίτες αξίζουν μια καλύτερη τύχη από αυτή που τους επιφυλάσσουν η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί σε καμία περίπτωση, η λύση για τη χώρα δεν θα προέλθει από την απλή εναλλαγή ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας στη διακυβέρνηση.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι η δύναμη ανατροπής αυτού του ξεπερασμένου πολιτικού σκηνικού που βυθίζει την Ελλάδα στην παρακμή, μέσα από την πόλωση και την αντιπαράθεση χωρίς πρόταση για το μέλλον της χώρας.

Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής ενισχύει τη νέα μεγάλη προσπάθεια για συναίνεση και ομαλότητα, δουλειά και παραγωγικότητα, την προσπάθεια για μια Ελλάδα οικονομικά και πολιτικά αυτοδύναμη.

Back To Top