Skip to content

Στις 25 Ιουνίου υπάρχει μία μόνο επιλογή: Ισχυρό ΠΑΣΟΚ για να υπάρχει ουσιαστική αντιπολίτευση-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κ.Μιχάλης Κατρίνης , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Το πολιτικό σκηνικό, όπως διαμορφώθηκε από το αποτέλεσμα των εκλογών, δημιουργεί συνθήκες παντοδυναμίας για τον κ.Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Απέναντι τους πρέπει επιτέλους να βρουν μια σοβαρή, μια συγκροτημένη αντιπολίτευση. Με θέσεις και προτάσεις που δίνουν λύσεις στα καθημερινά ζητήματα.

Και αυτό το ρόλο δεν μπορεί να τον παίξει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, ο οποίος δοκιμάστηκε, απέτυχε και αποτελεί τον εύκολο αντίπαλο του κ.Μητσοτάκη.

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί και πρέπει να γίνει η προγραμματική αντιπολίτευση που δεν είχε το προηγούμενο διάστημα ο κ.Μητσοτάκης.

Και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να είμαστε η ουσιαστική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα.

Αντιπολίτευση δεν σημαίνει να επιδεικνύεις το θυμό σου, αλλά να δίνεις ελπίδα στους πολίτες.

Αντιπολίτευση δεν σημαίνει κραυγές, καταγγελίες και τοξικότητα αλλά επιχειρήματα και προτάσεις που μπορούν να εφαρμοστούν και να δώσουν λύσεις.

Στις 25 Ιουνίου, στις νέες εκλογές, η χώρα πρέπει να αποκτήσει μια νέα αντιπολίτευση που θα σταθεί απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές του κ.Μητσοτάκη.

Με την εικόνα ενός πολιτικού χάρτη που βάφτηκε συνολικά μπλε, εμείς στο ΠΑΣΟΚ δεν συμβιβαζόμαστε.

Για αυτό, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου πρέπει να αναδειχθεί από τις κάλπες ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, καταφύγιο και ελπίδα για τους πολίτες που ζητούν διαφάνεια, αξιοκρατία, κράτος δικαίου, κοινωνική προστασία, δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, ευκαιρίες για όλους.

Η δημοκρατική Ηλεία στις 21 Μαΐου έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, δίνοντας στο ΠΑΣΟΚ ένα από τα υψηλότερα ποσοστά σε όλη την Ελλάδα.

Στις 25 Ιουνίου, η δημοκρατική Ηλεία θα κάνει άλλη μια μεγάλη ανατροπή, θα επισφραγίσει την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ.’’

Back To Top