Skip to content

Η Ηλεία δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται και πάλι ως ‘’φτωχός συγγενής’’, σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές που επλήγησαν-ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Η Ηλεία δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται και πάλι ως ‘’φτωχός συγγενής’’, σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές που επλήγησαν. Η Ηλεία δεν αντέχει άλλες υποσχέσεις και άλλες καθυστερήσεις. Ένα χρόνο μετά αποδεικνύεται και επιβεβαιώνεται ότι οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για την ανασυγκρότηση της Ηλείας ήταν ‘’λόγια του αέρα”!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας έχει καταθέσει εδώ και μήνες συγκεκριμένη, όσο και κοστολογημένη πρόταση, με δράσεις και κατευθύνσεις πραγματικής ανασυγκρότησης της περιοχής, ενώ ανάλογες προτάσεις έχουν καταθέσει και άλλοι φορείς της Ηλείας, χωρίς βέβαια να ληφθούν υπόψη σε επίπεδο κεντρικής κυβέρνησης.
Επίκαιρη ερώτηση, στην ολομέλεια της Βουλής, για το σχέδιο ανασυγκρότησης των πυρόπληκτων περιοχών, προς τον αρμόδιο υπουργό για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, κ. Τριαντόπουλο.

Back To Top