Η κατασκευή του δρόμου Πάτρας-Πύργου κινδυνεύει να αποδειχθεί «όνειρο θερινής νυκτός». Έχουμε ζητήσει από τον πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής κ. Βλάχο κι έχει γίνει αποδεκτό, να έρθει ο κ. Καραμανλής να μας ενημερώσει ξεκάθαρα για το χρονοδιάγραμμα, το μοντέλο υλοποίησης και το συνολικό κόστος του έργου.

Από την πρωινή εκπομπή ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ του ΣΚΑΪ

 

ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ "ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ"

Η κατασκευή του δρόμου Πάτρας-Πύργου κινδυνεύει να αποδειχθεί «όνειρο θερινής νυκτός». Έχουμε ζητήσει από τον πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής κ. Βλάχο κι έχει γίνει αποδεκτό, να έρθει ο κ. Καραμανλής να μας ενημερώσει ξεκάθαρα για το χρονοδιάγραμμα, το μοντέλο υλοποίησης και το συνολικό κόστος του έργου. Από την πρωινή εκπομπή ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ του ΣΚΑΪ

Gepostet von Mihalis Katrinis am Donnerstag, 23. Januar 2020

Εθνικό ζήτημα το μεταναστευτικό-προσφυγικό, αλλά η πολιτική της ΝΔ μέχρι τώρα φαίνεται να αποτυγχάνει. Δεν υπάρχει συντονισμός, δεν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο μετεγκατάστασης στην ενδοχώρα, με αποτέλεσμα οι τοπικές κοινωνίες να αντιδρούν έντονα. Όμως το μείζον ζήτημα είναι ότι από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα η Ε.Ε. δεν έχει παράσχει οικονομική στήριξη στη χώρα μας.

Από την πρωινή εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ του OPEN

-1:20

 

Φωτογραφίες