Skip to content

Το ΠΑΣΟΚ συζητά με τους πολίτες σε κάθε γωνιά της χώρας-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφερόμενος στην ανάγκη να διαμορφωθεί μια πλειοψηφική εναλλακτική πρόταση από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε:

Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει σε μία έντονη εσωστρέφεια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπάρξει κενό αντιπολίτευσης, απέναντι σε μια κυβέρνηση που θέλει να παρουσιάζει την πολιτική της ως μονόδρομο.
Τους πολίτες αυτής της χώρας τους νοιάζουν πρωτίστως οι αυξήσεις τιμών στην καθημερινότητά τους και όχι οι διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ και τα εσωκομματικά του.
Βλέπουν το ρεύμα να αυξάνεται ως και 30% τον Νοέμβριο, τις τιμές στα τρόφιμα να συνεχίζουν την ανοδική πορεία- παρά τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού-, βλέπουν τους πλειστηριασμούς να σπάνε ρεκόρ, τα ενοίκια να εκτοξεύονται και μία κυβέρνηση να παρακολουθεί απαθής, χωρίς να κάνει τίποτα.
Το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του θα πάνε σε κάθε γωνιά της χώρας για να μιλήσουν για τα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες. Ανοίγουμε σήμερα το θέμα της δημόσιας υγείας στη Νάξο, με τα νησιά να παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες ανισότητες στις παροχές υγείας.
Υγεία για την οποία ο πρωθυπουργός προεκλογικά είχε υποσχεθεί σχέδιο και μεταρρυθμίσεις, αλλά που μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει απολύτως τίποτα.
Η κυβέρνηση ούτε σχέδιο έχει, ούτε μεταρρυθμίσεις κάνει, ούτε μπορεί να αλλάξει τα κακώς κείμενα στην καθημερινότητα των πολιτών.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, ζητήματα στα οποία πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες πολιτικές απαντήσεις και απαιτούνται ευρύτερες συγκλίσεις, οι οποίες πρέπει να διαμορφωθούν σε επίπεδο βάσης.
Η πρότασή μας είναι μια εναλλακτική πλειοψηφική πρόταση, η οποία θα είναι νικηφόρα, αλλά κυρίως χρήσιμη για τους πολίτες.

Back To Top