Skip to content

Η αντίληψη του Κινήματος Αλλαγής για τους ευάλωτους δανειολήπτες, είναι εντελώς διαφορετική από αυτή της κυβέρνησης-ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Αντί για ένα σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο βασισμένο στη δεκαετή κρίση και τη συγκυρία της πανδημίας, η κυβέρνηση φέρνει ένα πλαίσιο που ούτε κοινωνικά ευαίσθητο είναι ούτε οικονομικά αποτελεσματικό.
Προκρίνει τη “λύτρωση” της πτώχευσης, και τη διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, χωρίς πραγματική δεύτερη ευκαιρία για τους αδύναμους συμπολίτες μας.
Η αντίληψη του Κινήματος Αλλαγής για τους ευάλωτους δανειολήπτες και τους επιχειρηματίες που σε ένα γύρισμα της μοίρας μετατράπηκαν σε αφερέγγυους είναι εντελώς διαφορετική.
Αυτούς εκπροσωπήσαμε, αυτούς συνεχίζουμε να εκπροσωπούμε και για αυτούς θα αγωνιστούμε.
Στη Βουλή

Σήμερα στη Βουλή

Αντί για ένα σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο βασισμένο στη δεκαετή κρίση και τη συγκυρία της πανδημίας, η κυβέρνηση φέρνει ένα πλαίσιο που ούτε κοινωνικά ευαίσθητο είναι ούτε οικονομικά αποτελεσματικό. Προκρίνει τη "λύτρωση" της πτώχευσης, και τη διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, χωρίς πραγματική δεύτερη ευκαιρία για τους αδύναμους συμπολίτες μας. Η αντίληψη του Κινήματος Αλλαγής για τους ευάλωτους δανειολήπτες και τους επιχειρηματίες που σε ένα γύρισμα της μοίρας μετατράπηκαν σε αφερέγγυους είναι εντελώς διαφορετική. Αυτούς εκπροσωπήσαμε, αυτούς συνεχίζουμε να εκπροσωπούμε και για αυτούς θα αγωνιστούμε. Σήμερα στη Βουλή

Gepostet von Mihalis Katrinis am Montag, 19. Oktober 2020

 

Back To Top