Skip to content

Ο κ.Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι δεν έχει κανένα σχέδιο για τη χώρα, καμία λύση στα προβλήματα των πολιτών-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Ηλείας κ.Μιχάλης Κατρίνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση , αναφορικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ:

‘’Με τη χθεσινή υποτονική και διαχειριστικού χαρακτήρα ομιλία του, ο κ.Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι δεν έχει κανένα σχέδιο για τη χώρα αλλά και καμία λύση για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Το ‘’ επιτελικό κράτος’’ του κ.Μητσοτάκη, όσο και αν προσπάθησε να το υπερασπιστεί, κάηκε, βούλιαξε, αδράνησε και αφήνει αβοήθητους τους πολίτες την επόμενη μέρα.

Ο κ.Πρωθυπουργός δεν έχει να προτείνει τίποτα για τη Θεσσαλία που υπέστη βιβλικές καταστροφές. Αλλά και για την Ηλεία, το σχέδιο ανασυγκρότησης που εξήγγειλε ο ίδιος στην Αρχαία Ολυμπία έμεινε στα λόγια, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αποζημιώσεων για τις πυρκαγιές του 2021.

Ο κ.Μητσοτάκης βρίσκεται ήδη στον τέταρτο με πέμπτο χρόνο διακυβέρνησης, δεν μπορεί να προσποιείται ότι ανέλαβε χθες.

Αναφέρθηκε υπαινικτικά στους ‘’ ισχυρούς της ενέργειας’’, τους οποίους όμως ο ίδιος έκανε ότι μπορούσε για να μην φορολογηθούν.

Μίλησε επίσης για ‘’πυροσβέστες του καναπέ , πατριώτες του πληκτρολογίου και  μεταρρυθμιστές της φακής.’’

Μάλλον θα πρέπει να κοιτάξει τον καθρέφτη του όταν κάνει τέτοιου είδους αναφορές και χαρακτηρισμούς.

Μάλλον θα πρέπει να αναλογιστεί την ευθύνη του για την αδυναμία της κυβέρνησής του να ελέγξει την αισχροκέρδεια που διαβρώνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις εδώ και αρκετούς μήνες.

Μάλλον θα πρέπει να στρέψει τη ματιά του στους επαγγελματίες και τους ανθρώπους της αγοράς, για τους οποίους δεν έκανε την παραμικρή αναφορά.

Τρεις μήνες μετά τη νίκη του στις εκλογές, ο κ.Μητσοτάκης βρίσκεται σε αδιέξοδο και σε αυτό το αδιέξοδο εγκλωβίζει και τη χώρα.

Μια χώρα που έχει δυνατότητες, έχει ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους που το μόνο που ζητούν είναι ένα κράτος ευθύνης και δικαίου και μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.’’

Back To Top