Skip to content

Ομιλία στους Ηλείας της Αττικής!

Σε μια ανεπανάληπτη συγκέντρωση, σε όγκο και σε παλμό, ετεροδημοτών της Ηλείας στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η ομιλία του υπ.Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής στην Ηλεία Μιχάλη Κατρίνη την Τρίτη 2 Ιουλίου. Η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΤΙΤΑΝΙΑ» αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει το πλήθος των φίλων του υποψηφίου βουλευτή που κατέκλυσαν και τους γύρω χώρους.

Κάτω από τα θερμά χειροκροτήματα των συμπατριωτών του, ο Μιχάλης Κατρίνης έστειλε για μία ακόμα φορά το μήνυμα για Αλλαγή Γενιάς στην Ηλεία τονίζοντας ότι:

«Στις 7 Ιουλίου η Ηλεία πρέπει να αλλάξει γενιά. Να προχωρήσει μπροστά με νέους ανθρώπους. Ανθρώπους με γνώση, με θέληση και νέες ιδέες. Η Αλλαγή Γενιάς είναι  καθολικό αίτημα και απόφαση των πολιτών. Θέλω να είμαι ο Βουλευτής των απλών πολιτών της Ηλείας και όχι των κυκλωμάτων και των συστημάτων».

Ο κ. Κατρίνης κάλεσε τους πολίτες να απορρίψουν τα εκβιαστικά διλήμματα λέγοντας:

«Στις 7 Ιουλίου, υπάρχει μία και μοναδική επιλογή: η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής. Γιατί δεν μπορούν να αποτελούν επιλογή για τη χώρα , οι κύριοι Μητσοτάκης και Τσίπρας που αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Και όσο αποκαλύπτονται και δίνουν δείγματα γραφής, μοιάζουν όλο και περισσότερο μεταξύ τους. Προσπαθούν να στήσουν έναν ψεύτικο δικομματισμό της κακιάς ώρας, για να εγκλωβίσουν μέσα σε αυτόν όλες τις δημιουργικές δυνάμεις αλλά και την ίδια τη χώρα».

Κατηγόρησε τους κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη ότι δίνουν διαπιστευτήρια σε συντηρητικούς κύκλους της Ευρώπης και δεν πρόκειται ποτέ να δεχτούν την αναθεώρηση των πρωτογενών πλεονασμάτων που αποτελούν βαρίδι και τροχοπέδη για τη χώρα.


Όπως δεν δέχονται να αλλάξει ο απαράδεκτος νόμος για το Υπερταμείο στο οποίο έχει περιέλθει όλη η δημόσια περιουσία της χώρας και το οποίο ελέγχεται από τους δανειστές. Ο Μιχάλης Κατρίνης επισήμανε ότι «η ψήφος των πολιτών στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος λογικής και ελπίδας για το αύριο. Είναι ψήφος που βάζει τα θεμέλια για τη δημιουργίας μιας νέας και μεγάλης δημοκρατικής παράταξης».

Τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης ο οποίος αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην προσωπικότητα του καλού του φίλου, όπως τον χαρακτήρισε, Μιχάλη Κατρίνη.


Στην εκδήλωση που επιβεβαίωσε το ρεύμα της αύξησης της εκλογικής επιρροής του ΚΙΝΑΛ αλλά και την απόφαση των Ηλείων για αλλαγή γενιάς στο νομό παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Σαλαγιάννης, οι πρώην βουλευτές Ντίνος Ρόβλιας και Δημήτρης Καρύδης, ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης, ο αν. εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Σπύρος Καρανικόλας, ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας Χάρης Κονδύλης, ο γενικός γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Κώστας Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας στον τουρισμό Γιώργος Χότζογλου, ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ Νίκος Τσούλιας, ο πρώην υπαρχηγός ΓΕΑ Δημήτρης Γεωργιόπουλος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων επαρχίας Ολυμπίας Κώστας Σμυρνής και Θανάσης Τράπαλης, ο πρώην πρόεδρος της ίδιας ομοσπονδίας Κώστας Μαρίνης. Σημαντικές ήταν και οι παρουσίες Ηλείων από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο πρώην Αντινομάρχης Αττικής Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, η Αντιδήμαρχος Αθήνας Νέλλη Παπαχελά, ο Αντιδήμαρχος Μεταμόρφωσης Φώτης Παπαδόπουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Καπής, Νικολέτα Πατέλη, Πάνος Μπαντούνας, Σπύρος Αδαμόπουλος. Τέλος το παρών έδωσε ο συνυποψήφιος του Μιχάλη Κατρίνη στο ψηφοδέλτιο της Ηλείας Αριστομένης Χρόνης.

Back To Top