Skip to content

Θα δώσω την καρδιά και την ψυχή μου για την Ηλεία! -Κεντρική Ομιλία στον Πύργο

‘’Θα δώσω την καρδιά και την ψυχή μου για την Ηλεία και τους ανθρώπους της!’’

Τέσσερις μέρες πριν την κρίσιμη εκλογική μάχη της Κυριακής οι πολίτες της Ηλείας έστειλαν διπλό ξεκάθαρο μήνυμα προχθες το βράδυ από το πάρκο ΣΠΚ στον Πύργο. Από τη μια πλευρά επιβεβαίωσαν ότι το Κίνημα Αλλαγής θα είναι ακόμα πιο ισχυρό στο νομό, και από την άλλη εξέφρασαν την αποφασή τους για αλλαγή γενιάς, δίνοντας τη δυνατότητα στο Μιχάλη Κατρίνη να τους εκπροσωπήσει στο νέο κοινοβούλιο. 

Η συγκέντρωση των φίλων του υποψήφιου βουλευτή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, σε ότι αφορά στη συμμετοχή του κόσμου. Εκατοντάδες κόσμου κατέκλυσαν το χώρο του πάρκου ΣΠΚ για να εκφράσουν τη στηριξή τους στο πρόσωπο του Μιχάλη Κατρίνη, να του σφίξουν το χέρι και να του δηλώσουν την αγάπη και την εκτίμηση τους.

Στην εντυπωσιακή σε όγκο και σε παλμό συγκέντρωση κυριάρχησαν ο ενθουσιασμός αλλά και το μήνυμα για Αλλαγή Γενιάς, ενώ ο ίδιος ο Μιχάλης Κατρίνης εμφανώς συγκινημένος, μίλησε στη λογική, στο συναίσθημα και στην καρδιά των συμπολιτών του.

Ξεχωριστή ήταν και η συμμετοχή των νέων ανθρώπων που με τη σειρά τους εκδήλωσαν τη βουλησή τους για αλλαγή γενιάς στην Ηλεία.

’Απόψε  είναι εδώ οι δημοκρατικοί πολίτες της Ηλείας, η γενιά της αλλαγής του 81, η γενιά που οδήγησε το ΠΑΣΟΚ στις μεγάλες εκλογικές νίκες, η νέα γενιά που παίρνει αυτή τη σκυτάλη για τη νέα, μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Στις 7 Ιουλίου υπάρχει μόνο μία επιλογή: η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής. Το οφείλουμε στην χώρα αλλά και στην ιστορία μας. Την ιστορία της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, την ιστορία του ΠΑΣΟΚ για την οποία πρέπει να είμαστε όλοι υπερήφανοι.

Και για τον ιδρυτή μας, τον Ανδρέα Παπανδρέου είμαστε δύο φορές υπερήφανοι. Και δεν δικαιούται να τον πιάνει στο στόμα του και να τον επικαλείται ο κ.Τσίπρας, που εκφράζει τον πολιτικό χώρο που επιχείρησε την ηθική και πολιτική εξόντωση του Ανδρέα Παπανδρέου με το βρώμικο 89.’’τόνισε, κάτω από τα συνεχή χειροκροτήματα των πολιτών ο Μιχάλης Κατρίνης.

Ο υπ.Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής άσκησε σκληρή κριτική στη Νέα Δημοκρατίας και στον κ.Μητσοτάκη επισημαίνοντας ότι η πολιτική τους θα οδηγήσει στο περιθώριο ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας.

Ο υπ.Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Ηλείας, έκλεισε την ομιλία του λέγοντας:

‘’Δεν σκοπεύω να είμαι ένας Βουλευτής που θα υπηρετεί μια παρωχημένη και γραφειοκρατική αντίληψη.

Θέλω να είμαι ένας Βουλευτής που θα σας εκπροσωπεί με σοβαρότητα και επάρκεια. Που θα σας κάνει υπερήφανους για την επιλογή σας.

Να είστε σίγουροι για ένα πράγμα: όπως εσείς θα μου δώσετε μια ψήφο με την καρδιά σας, έτσι και εγώ θα δώσω την καρδιά και την ψυχή μου για τον τόπο μας, για όλους εσάς’’

Αμέσως μετά την ομιλία του ο Μιχάλης Κατρίνης «πνίγηκε» στις αγκαλιές των φίλων και υποστηρικτών του. Στην κεντρική πολιτική του εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων στελέχη του κόμματος με επικεφαλής τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάκη Γιατρά, από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο νεοεκλεγείς  δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης και νέος δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο αντιπεριφερείαρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Μητρόπουλος και πολλοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Τον Μιχάλη Κατρινη προλόγισε ο φοιτητής του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδόνιας Γιάννης Μισύρης, ο οποίος τόνισε ότι οι νέοι θέλουν νέους ανθρώπους να τους εκπροσωπήσουν στη Βουλή

 

Back To Top